“Për 15 vjet presim kanalizim, vetëm baltë – asgjë s’keni bërë”

“Për 15 vjet presim kanalizim, vetëm baltë – asgjë s’keni bërë”

Gjatë mbikëqyrjes së punimeve për ndërtim të sallës sportive në Shkollën Fillore “Joakim Kërçoski”, në fshatin Vollkovë, banorët u ankuan dhe i akuzuan kryetarin e Gjorçe Petrovit, Aleksandar Naumoskin dhe kryeministrin e Maqedonisë Zoran Zaevin, se nuk kanë kanalizim të ujërave të zeza dhe se nuk i është asfaltuar rruga, të cilën e presim një kohë të gjatë./21Media