Bashkatdhetarët po lënë Kosovën, kolona te Dheu i Bardhë dhe në Merdarë

Kolona të gjata janë krijuar për të dalë nga Kosova në dy pikë kalimet kufitare, të Dheu i Bardhë dhe Merdarë.
Ata bashkatdhetarë të cilët për festa qëndruan në Kosovë po kthehen ne vendet e tyre ku jetojnë dhe punojnë.
Kjo ka shkaktuar kolona për të dalë nga Kosova në dy pika kufitare te Dheu i Bardhë dhe në Merdarë.
Sipas njoftimit të Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar bëhet e ditur se në pikë kalimin kufitar tek Dheu i Bardhë pritja për të dalë nga Kosova është 15-20 minuta, dhe kolona ka shkuar deri në 80-100 metra.
Kurse në Merdarë për të dal nga Kosova është 20-25 minuta, ndërsa kolona e automjeteve është 60-80 metra./21Media

Back to top button