BE ndan 2 milionë euro për restaurimin e objekteve historike në Janjevë

1 min read

 

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, ka ndarë 2 milionë euro për ruajtjen dhe rigjenerimin e qendrës historike të Janjevës.

Vizitës së sotme në Janjevë iu bashkua edhe ambasadorja kroate në Kosovë, Daniella Barishiq, e cila së bashku me ambasadorin Szunyog dhe përfaqësues të institucioneve tjera, ndërkombëtare dhe vendore, janë takuar edhe me përfaqësues të komunitetit lokal dhe kanë vizituar disa nga objektet më domethënëse të trashëgimisë kulturore në Janjevë./21Media