Reka: Kosova më nuk do të gëzojë fonde të garantuara.-Brusa: Nga IPA III, nuk jepen më mjete për secilit shtet veç e veç

Reka: Kosova më nuk do të gëzojë fonde të garantuara.-Brusa: Nga IPA III, nuk jepen më mjete për secilit shtet veç e veç

Kosova nuk do të mund të përfitojë më fonde nga IPA III, pa përmbushjen e reformave të kërkuara nga Bashkimi Evropian për luftimin e korrupsionit dhe ngritjen e kapaciteteve të institucioneve. Kjo për arsye se BE ka ndryshuar politikat për alokimin e këtyre fondeve krahasuar nga IPA I dhe IPA II u tha në tryezën e organizuar nga Instituti EPIK./21Media