Berisha: Siguria është ndër më të rëndësishmet këto ditë

1 min read

Siguria e vendit këto ditë është ndër çështjet më të rëndësishme, u tha në mbledhjen e Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes. U theksua  nevoja e diskutimit të diplomacisë parlamentare në fushën e sigurisë./21Media