BERZH: Rritja ekonomike në Kosovë pritet të jetë 4 për qind

Njohësit e ekonomisë e shohin parashikim real

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim parashikon që rritja ekonomike për këtë vit në Kosovë do të jetë 4 për qind. Njohës e ekonomisë këtë rritje e vlerësojnë si parashikim real, por theksojnë se inflacioni me të cilin po përballet Evropa do të reflektojë edhe më shumë në Kosovë.(Përgatiti: Valmire Hoti, kamera: Sejdi Canolli)./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button