Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi do të raporton sot në Komisionin për Integrime Evropiane.

Komisioni ku pritet të raportoj Bislimi do të mblidhet në ora 09:00.

Ky është rendi i ditës së komisionit:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 26.05.2021;

3. Raportim i z.Besnik Bislimi – Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog;

4. Te ndryshme.

Vendi: N10

Koha: 09:00.