Biden: Kjo është dita e Amerikës!

Joe Biden, është inauguruar si presidenti i 46-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.


Në prani të të ftuarve Biden u betuar se do t’i shërbej vendit dhe të mbroj interesat nga armiqtë e jashtëm dhe të brendshëm.
Biden, 78 vjeç, është presidenti më i vjetër amerikan që merr detyrën.
Ai fitoi zgjedhjet presidenciale të 3 nëntorit, 2020, kundrejt presidentit të deritanishëm, Donald Trump.
Kongresi miratoi fitoren e tij më 6 janar.
Ndjekim një pjesë të shkëputur nga fjalimi i Joe Biden./21Media

Back to top button