Bie ndjeshëm numri i pacientëve me Covid-19

1 min read

Në QKUK numër shumë i vogël, në disa spitale rajonale nuk ka fare pacientë me Covid-19

Në QKUK dhe në Spitalet Rajonale po trajtohen një numër i vogël pacientësh me Covid-19. Në Njësinë Sportive të Qendrës Klinike të Kosovës janë 4 pacientë të cilët pritet të lirohen nesër. Në Spitalin e Pejës po bëhen 2 javë që nuk ka pacientë me Covid-19, ndërsa në Mitrovicë janë vetëm 3 pacientë që po trajtohen me këtë virus.(Teksti-SHQIPE MIFTARI, kamera- ALBAN ISMAJLI). /21Media