Buxheti i Ministrisë së Mbrotjes mbi 100 milionë euro nga viti i ardhshëm

 

Nga viti i ardhshëm Ministria e Mbrojtjes, do të ketë mbi 100 milionë euro në buxhetin e saj.

Këtë e ka bërë të ditur ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, i cili ka treguar se forca moderne, me pjestarë dhe me kushte të vendeve sikurse të NATO-s është përkushtim i tij si ministër i Mbrojtjes.

”Me rritjen e konsiderueshme të buxhetit, Qeveria Kurti tregon përkushtimin e saj që Kosova ta ketë një Ushtri moderne dhe me standarde të NATO-s, Ushtri e gatshme për mbrojtjen e vendit dhe që kontribuon për paqen dhe sigurinë globale”, ka shkruar Mehaj në facebook./21Media

Forca moderne, e pajisur mirë dhe me pjesëtarët me kushte sikur të vendeve të NATO-s është përkushtimi im si Ministër i…

Posted by Armend Mehaj on Monday, May 10, 2021

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button