Çka tha tjetër ministri i arsimit në emisionin "Argument Plus" të RTV 21?

Çka tha tjetër ministri i arsimit në emisionin “Argument Plus” të RTV 21?

Ministri në detyrë i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, në emisionin ‘Argument Plus’ tha se si ministër nuk duhet t’i ngarkohet barra për rezultatin e testit PISA. Ai theksoi se testi PISA është një alarm që duhet t’i zgjojë të gjithë, dhe jo t’i thuhet një ministri se faji është i tij, duke nënvizuar se nëse flitet individualisht, ai nuk e ka asnjë përgjegjësi për këtë rezultat.(E përgaditi: Leonora Dalipi)./21Media