Familjarët kërkojnë mbështetje më të madhe nga faktori ndërkombëtar

Familjarët kërkojnë mbështetje më të madhe nga faktori ndërkombëtar

Çështja e ndriçimit të fatit të personave të pagjetur vazhdon të jetë brengosëse për familjarët e tyre dhe për tërë shoqërinë. Familjarët drejtojnë kritika kah institucionet se për 20 vite nuk kanë arritur të bëjnë asgjë për fatin e më të dashurve të tyre. Familjarët kërkojnë mbështetje më të madhe edhe nga bashkësia ndërkombëtare për ta çuar deri në fund këtë çështje.(Teksti- Donika Osmani, kamera-Fatos Veseli & Gzim Arifi)./21Media