Çfarë kanë kërkuar shqiptarët më së shumti në YouTube gjatë vitit 2021?

1 min read

 

Janë publikuar top 10 fjalët më të kërkuara në YouTube gjatë vitit 2021 për Kosovë dhe Shqipëri.

Në Kosovë janë kërkuar: ‘Përputhen’, ‘Cka ka Shpija’, ‘Big Brother’, Më Fal, ‘Big Brother Albania’, ‘Don Xhoni’, ‘Big Brother VIP’, ‘Muzikë’, ‘Big Brother Vip Albania’, ndërsa në Shqipëri: ‘Përputhen’, ‘Big Brother’, ‘Portokalli’, ‘Big Brother Albania’, ‘Noizy’, ‘Big Brother Vip’, ‘Don Xhoni’, ‘Muzikë’, ‘Klanifornia’ dhe ‘Big Brother Vip Albania’.

Këto stastistika për kërkimet në YouTube nga shqiptarët, janë publikuar në Facebook nga faqja “Kerolli”./21Media