Prishtinë: Tregu që po shndërrohet në deponi bërllogu!

Në fillim të këtij viti ka skaduar kontrata midis Agjencisë Kosovare të Privatizimit dhe komanisë së |Pastrimit” për mirëmbajtjen e tregut të gjelbër. Sipas punonjësve të kompanisëe “Pastrimi” në AKP u është thënë që për këtë çështje të tregtarët duhet të bëjnë marrëveshje me këtë kompani, për të cilën gjë nuk kanë rënë dakord. (Teksti: Lirie Dibrani, kamera: Lirie Dibrani& Arlinda Hoxha)/21Media

Back to top button