Çfarë ndodhë me trupin tuaj nëse pini sasinë e duhur të ujit çdo ditë

Trupat tanë janë të përbërë nga mbi 60% ujë, dhe të gjitha organet janë gjithashtu të përbëra nga uji.
Pirja e sasisë së duhur të ujit mund të ndihmojë në  përmirësimin e rregullsisë së lëvizjes së zorrëve, migrenës dhe madje mund të parandalojë shfaqjen e sëmundjeve të tjera./21Media

Ju mund t’i parandaloni infeksionet e traktit urinar dhe gurët në veshka

Zemra juaj do të funksionojë më mirë

Humori, kujtesa dhe përqendrimi juaj do të përmirësohen

Mund të përjetoni dhimbje koke më pak


 

Back to top button