Cilat janë kërkesat e mamive?

Dita Ndërkombëtare e Mamive është shënuar edhe në Kosovës. Në këtë ditë mamitë kërkuan që të rritet numri i tyre në institucionet shëndetësore, si dhe ngritën nevojën për rifunksionalizimin e materniteteve nëpër vende të ndryshme të Kosovës./21Media

Back to top button