Cinema&Co shkeli rregullin për ndalimin e shfaqjes së filmave konspirativ, gjobitet

Një kinema që u urdhërua të mbyllej pasi kishte thyer rregullat e Covid-19, shpërfilli ndalimin për të shfaqur premierë një film.
Swansea’s Cinema & Co u urdhërua të mbyllej nga një gjykatës pasi Anna Redfern shkeli disa rregullore për Covid-19.
Redfern, 45 vjeç, u gjobit gjithashtu me 15,000 funta dhe iu dha një dënim me burg me kusht për shpërfillje të urdhërit të gjykatës, transmeton rtv21.tv
Por, ajo pranoi se shfaqi një film duke bërë akuza serioze të pabaza kundër NHS pas urdhrit të parë të gjykatës.
Drejtuar dhe prodhuar nga “djali i zotit Icke”, Jaymie, ai bën disa akuza të pabaza kundër mjekëve dhe infermierëve të NHS, duke përfshirë se ata po vrasin qëllimisht të moshuar në spitale për të “rritur numrin” e njerëzve që vdesin nga Covid-19.
Filmi u përshkrua si “plotësisht i rremë”, “shkatërrues” dhe “i rrezikshëm” nga kreu i kërkimit për Qendrën për Kundër urrejtjes Digjitale (CCDH).
Kompania e prodhimit e cila e realizoi filmin nuk i është përgjigjur kërkesave për koment rreth kësaj ngjarje./21Media

Back to top button