Çka pas buxhetit të rishikuar?

Tkurret buxheti për ushtrinë, prioritet shëndetësia dhe ekonomia

Me buxhetin e rishikuar prioritet i është dhënë sektorit të shëndetësisë dhe ekonomisë. Ndërsa është shkurtuar buxheti për ushtrinë, ndonëse për Ministrinë e Financave kjo tkurrje nuk do të thotë që i pamundëson Forcës së Sigurisë së Kosovës realizimin e objektivave të veta./21Media

Back to top button