Çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve për sot.
Sipas njoftimit, çmimi i lejuar për naftë është 1.73 centë për litër.
Çmimi i lejuar për benzinë është 1.42 centë për litër.
Ndërkaq, çmimi i lejuar për gaz është 72 centë për litër.
Këto çmime janë valide 24 orë pas datës së publikimit./21Media 

Back to top button