Çmimi i derivateve për sot

Një litër naftë sot në pompat e derivateve në Kosovë kushton 1. 72 euro, një litër benzinë 1.47 euro, ndërsa çmimi maksimal i lejuar për shitjen e gazit është 0.71 euro. Kështu ka njoftuar Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë.
Sipas njoftimit çmimet e lartëcekura vlejnë për datat 6 dhe 7 nëntor 2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 48 orë nga data dhe ora e publikimit./21Media

Back to top button