Deri tani nga kjo sëmundje kanë vdekur 410 perona

Deri tani nga kjo sëmundje kanë vdekur 410 perona

Nëntë persona kanë vdekur në 24 orët e fundit në Kosovë si pasojë e COVID-19 dhe janë regjistruar edhe 129 raste të reja të infektimit me këtë virus. Deri tani nga kjo sëmundje kanë vdekur 410 perona, ndërkaq numri total i të infektuarve ka arritur në 11 mijë e 454.(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Vllaznim JAKUPI)/21Media