MSH ende pa kontratë për vaksina

MSH ende pa kontratë për vaksina

Kosova është vendi i vetëm në Evropë, i cili nuk ka bërë kontratë për blerjen e dozave të vaksinave anti-COVID. Kosovarët deri më tani janë imunizuar me dozat e pranuara donacion nga Bashkimit Evropian dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë. Në Ministrinë e Shëndetësisë thonë se tashmë janë në proces të lidhjes së kontratës, por opozita akuzon këtë dikaster për mos krontraktim të vaksinave./21Media