COVID: Shenja të qetësimit!

1 min read

Shënohet rënie e lehtë e pacientëve në QKUK dhe në Spitale Rajonale

Në Klinikat e QKUK-së dhe në Spitalet Rajonale, është shënuar një rënie e pacientëve të infektuar me Covid 19. Në këto institucioen shëndetësore aktualisht po mjekohen 719 pacientë të infektuar, 603 prej tyre janë me oksigjenoterapi ndërsa 47 janë në gjendje të rënduar shëndetësore./21Media