Filloi fushata zgjedhore në Kosovë

1 min read

Bëhet thirrje për respektimin e masave kundër koronavirusit

Edhe pse Instituti Kombëtar i shëndetit publik në Kosovë ka bërë thirrje për ndalimin e aktiviteteve publike dhe grumbullimin e qytetarëve, disa parti politike në Kosovë tashmë ka filluar fushata zgjedhore. Institutit i Kosovës për drejtësi ka bërë thirrje për një kontroll gjatë fushatave zgjedhore për parandalimin e rasteve në rritje me koronavirus .(Teksti-kamera: Arlinda HOXHA)/21Media