Covidi “erdhi” me rritjen e rasteve të dhunës në familje (VIDEO)

Raport i EULEX-it për ndikimin e COVID-19 në sundimin e ligjit

Misioni i EULEX-it në Kosovë prezantoi raportin  special për ndikimin e COVID-19 në sundimin e ligjit në Kosovë, në të cilin janë identifikuar sfidat me të cilat është ballafaquar sistemi i drejtësisë dhe shërbimi korrektues gjatë pandemisë së koronavirusit. U tha se gjatë periudhës së pandemisë, e sidomos gjatë periudhës së izolimit, shqetësues është rritja e rasteve të dhunës në familje./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button