Debate në Kuvend: Reciprociteti dhe vaksinimi (Video)

Me kritika mes pozitës dhe opozitës kaloi Seanca e Kuvendit.Tema të ndryshme u preken në deklarimet jashtë rendit të ditës, ndër to, reciprociteti me Serbinë dhe vaksinat kundër Covid-19../21Media

Back to top button