Seanca për 100 ditët e Qeverisë Kurti 2 vazhdon nesër

 
Është ndërprerë seanca e Kuvendit të Kosovës, në cilën po debatohej për punën e Qeverisë Kurti 2 për 100 ditët e para.
Me kërkesë të të gjitha grupeve parlamentare seanca plenare do të vazhdojë punimet nesër në orën 10:00.
Opozita ka pasur kritika për mungesën e kryeministrit Albin Kurti dhe disa nga ministrat ne seancën e sotme.

Back to top button