Komisioni Hetimor në veprim për ndriçimin e vdekjes së tij

Komisioni Hetimor në veprim për ndriçimin e vdekjes së tij

Janë bërë mëse katër muaj prej kur i riu nga Gjilani, Agon Musliu humbi jetën në Qendrën e Karantinës dhe ende nuk është ndriçuar vdekja e tij.
Komisioni Hetimor Parlamentar është vënë në veprim për zbardhjen e rrethanave të vdekjes së Agon Musliut./21Media