Deputetët fillojnë të mblidhen në Kuvend

Seanca nuk fillon në kohën e paraparë

Kanë filluar të mblidhen deputët në sallën e Kuvendit të Kosovës, ku pritet të mbahet senaca për mocionin e mosbesimit të Qeverisë. Kryeministri Mustafa dhe kryetari i Kuvendit,  Kadri Veseli kanë arritur në Kuvend, por që senaca nuk pritet të fillojë siç është paraparë që të mbahet pasiqë mungojnë deputetët.

Vetëm deputetët e Vetëvendosjes deri më tani kanë ardhur në sallën e Kuvendit. Ndërkohë, deputetë të PDK-së, janë mbeldhur në zyrën e grupit parlamentar të kësaj partie për të vendosur se a do ta mbështesin apo jo mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë./21Media

Back to top button