Dhjetë aktakuza për sulm seksual, dhunim e prostitucion

Prokuroria Themelore në Gjakovë, nga muaji janar deri më gusht të 2022, ka ngritur 10 aktakuza, kundër 10 personave për veprat penale, “Sulmi seksual”, “Dhunimi”, si dhe “Mundësimi apo detyrimi në prostitucion”.

Po ashtu, për këtë periudhë kohore Prokuroria ka bërë kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj 6 personave të dyshuar si kryerës të këtyre veprave penale, të cilat janë aprovuar nga gjykata kompetente.

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka theksuar se është e angazhuar që të kryejë me seriozitet të lartë të gjitha rastet, e me prioritet dhe urgjencë, rastet nga kapitulli i veprave penale kundër integritetit seksual./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button