Hoti: Dialog për marrëveshjen përfundimtare dhe njohje  reciproke .-Haradinaj: Në Bruksel nuk po flitet për njohje reciproke

Hoti: Dialog për marrëveshjen përfundimtare dhe njohje  reciproke .-Haradinaj: Në Bruksel nuk po flitet për njohje reciproke

Kryeministri, Avdullah Hoti, u është përgjigjur kritikave të një dite më parë të kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj, se Hoti e ka devijuar procesin e dialogut me Serbinë. Në një përgjigje ekskluzivisht për RTV21, Hoti tha se në Bruksel po bisedojnë për marrëveshjen finale me njohje reciproke.(Teksti-Burim ZARIQI,kamera-Gyner MUJA )./21Media