Drejtori i Barça Academy takoi skuadrën e KFV “Prishtina”

Drejtori i Barça Academy Marc Masats takoi skuadrën e KFV “Prishtina”, të enjten në Spotify Camp Nou pas fitorës së FC Barcelona Femeni kundër Chelsea FC Women/

Anëtaret e klubit KFV “Prishtina”, bashkë me themeluesin e Funn Klubit të FC Barcelona në Kosovë, Victor Solé njëherit edhe anëtarin e bordit të KFV Prishtina, i dhuruam një fanelë të personalizuar me stemën e klubit.

“Ky është vetëm fillimi i këtij bashkëpunimi me Akademinë më të fuqishme të futbollit në botë, e në vazhdimsi na presin plot e përplot udhëtime, surpriza e mundësi të shkëlqyeshme për vajzat në .”, thuhet në njoftimin e KFV “Prishtina”

Klubi KFV PRISHTINA është me i madhi ne vend ku stërviten mbi 300 vajza nga të gjitha komunitetet pa pagesë duke u shtrirë në Prishtinë, Graçanicë, Brezovicë, Shtime, Dragash dhe Lipjan.
udhëtimit dhe akomodimit për vajzat, ndërsa shërbimet e stërvitjes ofrohen nga vet FC Barcelona pa pagesë./21Media

Back to top button