”Duhet të ketë përgjegjësi penale për humbjet në Telekom”

Sipas Isa Mustafa për humbjet në Telekom duhet të ketë përgjegjësi penale për humbjet në Telekom

​Kryeministri i vendit, Isa Mustafa ka deklaruar se për shkak të papërgjegjësisë në Telekomin e Kosovës, Kosova në rezultatin më të keq do të humb 30 milionë euro.

Mustafa duke iu përgjigjur deputetëve, ka thënë se lidhur me Telekomin e Kosovës dhe rastin e Dardafonin, ku për shkak të disa procedurave jo të qarta për të dhe Qeverinë nuk janë ende të qarta, por gjithashtu as vendimet e Arbitrazhit, por tani janë duke u zhvilluar procedurat në drejtësinë kosovare për të cilat nuk mund të japim rezultate, por rezultati më i keq do të jetë që për shkak të pa përgjegjësive, Kosova do të humb 30 milionë euro.

Ai shtoi se duhet të ndodh përgjegjësia penale dhe politike.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button