Dy fëmijë nga Ferizaj infektohen me COVID-19

Në 24 orët e fundit, 2 fëmijë dolën pozitiv me COVID-19 në Kosovë, duke e çuar në 3 mijë e 548 numrin e përgjithshëm të të infektuarve të grupmoshës 0 deri në 9 vjeç.
Rastet pozitive janë nga Komuna e Ferizajt.
Fëmijët e infektuar janë njëri i gjinisë femërore dhe tjetri i asaj mashkullore.
Nga 2 mijë e 919 viktima të COVID-19 që nga marsi i vitit të kaluar, prej tyre 5 ishin fëmijë të grupmoshës 0 deri në 9 vjeç./21Media

Back to top button