Dy të mbijetuarit e tragjedisë arrijnë në Shkup

Në Spitalin e Shkupit arritën dy nga shtatë të lënduarit në aksidentin e 23 nëntorit në Bullgari. Bëhet fjalë për një 17 vjeçare dhe një 49 vjeçar.(Raport i TV21 nga Shkupi)

Back to top button