“E mira e përbashkët duhet të jetë qëllimi për Kosovën”

Ambasadori amerikan ka një porosi për qytetarët

Ambasadori amerikan në Prishtinë, Greg Delawie, ka porositur pas mbylljes së vendvotimeve se në Kosovë, se e mira e përbashkët dhe politika duhet të jetë qëllimi për Kosovën.

“Pa marrë parasysh se numërimin e votimit final, sfidat dhe mundësitë mbeten. E mira e përbashkët, e jo politika, duhet të jetë qëllimi për Kosovën”, ka shkruar diplomati amerikan në llogarinë e tij në rrjetin Twitter

Back to top button