Eci 600 metra në litar në një lartësi të pabesueshme

1 min read

Një person ka kaluar 600 metra mbi një litar të varur në një lartësi të pabesueshme 200 metra mbi tokë.

Francezi Nathan Paulin, 27 vjeç, i la turmat gojë-hapur teksa eci nëpër një litar përtej lumit midis Kullës Eifel dhe Teatrit Chaillot.

Këto fotografi ofrojnë një pamje unike në botën e sportit me adrenalinë të lartë, e cila sheh burra dhe gra trima me nerva të ekuilibrit të çelikut në rripin e posaçëm i cili lëviz dhe kërcen ndërsa ata e përshkojnë atë, transmeton rtv21.tv.

“Nuk ishte e lehtë të ecësh 600 metra, të përqendrohesh, me gjithçka përreth, presionin … por ishte e bukur”, tha ai pas shfaqjes të shtunën.
Akrobati tha se marrja e autorizimeve të nevojshme ishte një vështirësi, si dhe “stresi i lidhur me faktin që kishte shumë njerëz”.

Paulin e bëri këtë veprim për të festuar Ditën vjetore të Trashëgimisë në Francë, kur njerëzit ftohen të vizitojnë ndërtesat historike dhe monumentet që zakonisht janë të mbyllura për publikun.

Paulin tashmë e kishte kaluar lumin Seine në një litar, në Ditën e Trashëgimisë në vitin 2017./21Media