Ekspozita: “Dhimbje që heshtin”

Shoqata “Gjakova 1998-1999” ekspozoi sërish dëshmi të krimeve të luftës, siç janë gjësendet dhe rrëfimet e të mbijetuarave të dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovë, në rajonin e Gjakovës.(Përgatiti: Lirie Dibrani, kamera: Gzim Arifi)./21Media

Back to top button