Emërohet bordi i ”Ibër Lepencit”

Qeveria e Kosovës sot në mbledhjen e 73-të e ka emëruar bordin e ndërmarrjes publike “Ibër Lepenci”, me kryesues Bajram Mustafa.
Ndërkaq, anëtar janë emëruar Violeta Hoxha, Denis Dautaj, Valmire Latifi, Avdullah Nishori dhe Myzafer Luma.
Siç bëhet e ditur nga Kurti mandati i këtij bordi është tre vjeçar dhe në konkursin e shpallur kishin aplikaur 110 kandidatë, ku 59 prej tyre ishin përzgjedhur në listën e ngushtë./21Media

Back to top button