Enver Peci betohet për gjyqtar në Kushtetuese

Gjyqtari Enver Peci sot ka dhënë betimin para Presidentes Vjosa Osmani dhe në prezencë të kryetares së Gjykatës Kushtetuese, Gresa Cakaj.
Siç bëhet e ditur në njoftim, Presidentja Osmani e ka uruar Peci për angazhimin e mëtejmë në Kushtetuese dhe ka potencuar rëndësinë e integritetit dhe paanshmërisë së gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese.
Kurse gjyqtari Peci është betuar se do t`i qëndroj besnik Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe do t`i respektoj rregullat e etikës profesionale.
Enver Peci paraprakisht ishte kryetar i Gjykatës Superme, ai ka dhënë dorëheqje nga ky post dy ditë më parë./21Media

Back to top button