Kandidatja e AAK-së për deputete të Kuvendit të Kosovës, Pranvera Ejupi-Hajzeraj sonte në Debatin Zgjedhor të RTV21 tregoi planin e AAK-së për t’i dhënë infuzion ekonomisë në pandemi.

Ejupi-Hajzeraj tha se so të mbështet sektori privat si dhe do të ketë lehtësira fiskale. Ajo tha se do të ndahen nga 150 euro për çdo qytetar rezident, sipas saj, 50% të rrogës për 3 muaj do ta marrin qytetarët që e kanë humbur vendin e punës.

Kandidatja e AAK-së për deputete shtoi se të gjitha grave që merren në punë e iu bëhet kontratë e punës, shteti do t’i subvencionojë me nga 150 euro për tre muaj, si dhe premtoi nga 40 euro për çdo fëmijë të regjistruar në çerdhe dhe në parashkollor, në vitin akademik 2021/2022./21Media