Festivali Olimpik “Tokyo 2020” vazhdon ditën e katërt të aktiviteteve sportive

1 min read

Festivali Olimpik që po mbahet në sheshin “Skënderbeu” të Prishtinës vazhdoi sot me ditën e katërt të aktiviteteve të ndryshme sportive, për nder të Lojërave Olimpike “Tokio 2020”.

Një ndër sportet, që po veçohet në aktivitetet e sotme, është edhe ai i boksit, ku tanimë arriti edhe ekipi i boksierëve të rinj.

Përkrah boksit, po ashtu ka aktivitete edhe nga sportet si futboll, ping pong dhe basketboll.