Ka filluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit ku pritet të vendoset data për mbajtjen e seancës së radhës.

Në rend dite për diskutim janë interpelanca me ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati për çështjen: “Falja e gjobave bizneseve të prekura nga situata me COVID-19”, si dhe debati parlamentar në lidhje situatën ekonomike si pasojë e pandemisë̈ COVID-19.

Ndërkohë, pritet t’i përcjellët seancës edhe propozimi i një (1) kandidati për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës.