Filmi i Alan Moore në Festivalin Northampton 2022

Filmi i përshkruar si një “letër dashurie” për vendlindjen e shkrimtarit të librave komik Alan Moore do të shfaqet si pjesë e Festivalit të Filmit Northampton 2022.
Shfaqja u filmua në atë zonë dhe tregon historinë e një njeriu të punësuar për të gjetur një artefakt të vjedhur.
Ai do të jetë pjesë e festivalit Screen Northants që do të zhvillohet nga 16-22 maj.
Festivali, i cili u zhvillua online vitin e kaluar për shkak të Covid-19, do të shfaq gjithashtu një ekspozitë filmi dhe televizioni në bashkëpunim me Universitetin e Northampton dhe një mori filmash të shkurtër të prodhuar në vend.
Do të përfshijë gjithashtu një konkurs filmash të shkurtër, që do të gjykohet nga Callie Cooke, aktorja e rritur nga Northampton dhe ylli i Netflix The Stranger; producent Jim Mooney; dhe prezantuesja e BBC Radio Northampton, Kerrie Cosh./21Media

Back to top button