Gabimet që dëmtojnë rrobat dhe lavatriçen

Mund të duket se nuk ka asgjë të vështirë në përdorimin e një lavatriçe për larjen e rrobave duke përdorur vetëm detergjent.
Në fakt, ky është një keqkuptim i madh ky produkt është mjaft temperament dhe një detergjent larës i zgjedhur gabimisht ose sasia e gabuar e tij mund të shkaktojë një sërë problemesh të papritura, nga rrobat e prishura deri te defektet në lavatriçe./21Media
Gabime që dëmtojnë rrobat dhe lavatriçen
Përdorni kapsula larëse për sasi të vogël të rrobave

Përdorim detergjent pluhur në vend të një të lëngshëm

Shtoni sasinë e pamjaftueshme të detergjentit 

Përdorini aktivisht zbutës të rrobave

Back to top button