GAP: Për kulturat bujqësore janë rritur subvencionet, por jo prodhimi (Video)

Në dhjetë vjetët e fundit nuk është rritur prodhimi dhe sipërfaqet e mbjella
Në dhjetë vjetët e fundit janë rritur grantet dhe subvencionet për të gjitha kulturat bujqësore, po jo edhe prodhimi dhe sipërfaqet e mbjella. Ky vlerësim doli nga dy raporte të ndara të Instituti për Studime të Avancuara GAP, i cili konstaton se përkundër programeve dhe shumave milionëshe që ndahen çdo vit për grante dhe subvencione, nuk janë arritur rezultatet e pritura./21Media

Back to top button