Gjakova pas vërshimeve (Video)

Bisedë me kryetarin e Gjakoves, z.Ardian Gjini
Z.Gjini në një deklaratë për RTV 21 ka thënë se e kanë gjendjen nën kontroll dhe se nuk kanë munguar as ndihmat nga niveli shtetëror.Vërshima ishte e një intensiteti më të madh,madje edhe viset e larta këtë herë kanë pësuar./21Media

Back to top button