Shkaqet e aksidentit ishin pluhuri e rëra

Shkaqet e aksidentit ishin pluhuri e rëra

Gjashtë persona kanë humbur jetën sot në një aksident zinxhiror që ka ndodhur në një autostradë të Nju Meksikos, ku ishin përfshirë 25 automjete, njoftuan zyrtarët amerikanë.

Përplasja ndodhi për shkak të një stuhie që barte pluhur dhe rërë, e cila reduktoi hapësirën e shikimit, raporton AP.