Gjini ka thënë se nuk guxon që të ketë parti ne vend që nuk e njohin Kosovë

Gjini ka thënë se nuk guxon që të ketë parti ne vend që nuk e njohin Kosovë

Ardian Gjini në “Debatpernime” duke folur për njohjet e vendit ka thënë se pik së pari Kosova duhet ta njoh vetën dhe se nuk guxon që të ketë në Kosovë parti politike dhe forca politike që nuk e njohin shtetin e Kosovës, shkruan rtv21.tv

E tërë kjo sipas Gjini sepse nuk mund t’i kërkosh shteteve të huaja që të njohin kur nuk e njeh stemën, flamurin dhe himnin e shtetin të Kosovës./21Media