Krybashkiaku i Athinës vizitoi Prishtinën

Krybashkiaku i Athinës vizitoi Prishtinën

Kryetari Athinës, Kostas Bakojannis, gjatë vizitës në Prishtinë, tha se vendi I tij mbështet Kosovën në procesin e liberalizimit të vizave. Në takim me homologun e tij, Shpend Ahmeti, shprehu admirimin për Prishtinën dhe kosovarët.(Teksti&kamera- Shqipe Miftari)./21Media